Facebook Twitter

Team

 

 

 

rob moors  

Rob Moors

“Ik houd me bezig met de afzet van onze paprika’s, de in en verkoop van energie, de paprikateelt, personeelszaken en certificeringen. Ik vind het prachtig dat ik leiding mag geven aan een dynamisch, vooruitstrevend bedrijf. Het werk is uitdagend en afwisselend.”

     
Hannie Moors  

Hannie Moors

"Het mooiste aan mijn werk? Ik houd van afwisseling, en kan alles doen wat ik leuk vind. De combinatie van administratieve werkzaamheden en sociale contacten. Ik heb allerlei ideeën die ik samen met anderen mag uitvoeren. Ik ben trots op ons bedrijf, onze paprika's en ons team".

     
bas van heugten  

Bas van Heugten

“Ik werk als manager loods bij kwekerij Moors. Denk aan: het organiseren en verpakken van paprika’s met de juiste kwaliteit en de juiste maten, het plannen van transport en het coachen en aansturen van medewerkers in de loods. Daarnaast doe ik techniek en klein onderhoud aan machines en in de kas.”

“Het plannen en organiseren, het aansturen van collega’s, het bewaken van de kwaliteit van de paprika’s: dat vind ik leuk. En natuurlijk: met leuke en gezellige collega’s samenwerken.”

     
 Liezan vd Warenburg  

 

Liezan van de Warenburg

“Binnen kwekerij Moors houd ik me bezig met het snijden en sorteren van paprika’s, toppen, indraaien en de kantine netjes houden. 

     
 Mehmet Bakar  

Mehmet Bakar

“De werksfeer bij kwekerij Moors is ontzettend gezellig. Het is een mooi bedrijf met fijne collega’s en goed onderling contact. Ik houd me bezig met het indraaien van de paprikaplanten.”

     
 Nicole van Bussel    

Nicole van Bussel

“Ik houd me bezig met het snijden en sorteren van paprika’s. Ik vind het fijn om met leuke collega’s te werken.“

   

 

 Ort Verlaan    

Ort Verlaan

"Ik vind alles mooi aan werken bij kwekerij Moors." 

   

 

     
   

 

     
   

 

     
   

 

     
 

 

       
 

 

     
         
         
         

lijn

 

Betrouwbare partner   Goed werkgeverschap   Scholing
         
Team   Het familiebedrijf   Vacatures
         
Sponsoring        
         

 

 

webrealisatie: Tinksel